Pondělí: Polévka – Bramborová(1,9)…………….……………….….……45,-
Oběd – Rizoto mix (kuřecí, vepřové maso),
kyselá okurka, sýr(1,7,9)…………………………….119,-
Úterý: Polévka – Hovězí vývar s nudlemi(1,9)………………………….45,-
Oběd – Bratislavská vepřová kýta,
houskový knedlík(1,3,7,9)……………………………119,-
Středa : Polévka – Gulášová(1,9)…………………………………………….45,-
Oběd – Smažený řízek z vepřové pečeně (150g),
bramborový salát (300g) (1,3,7,9)…………………..119,-
Čtvrtek: Polévka – Vývar z vepřového masa s kapáním(1,9)…………….45,-
Oběd – Kuřecí nudličky na kari, rýže(1,3,7,9)……………….119,-
Pátek: Polévka – Česnečka s vejcem(1,3,9)…………………………….45,-
Oběd – Pivovarský guláš, houskový knedlík…………………119,-
Menubox …………………. 5 Kč
SEZNAM ALERGENŮ
Podle nařízení EP a Rady (EU) č.1169/2011
1 obiloviny obsahující lepek, 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich,
4 ryby a výrobky z nich, 5 jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,
6 sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj,
8 suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 celer a výrobky z nich,
10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich,
12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,
14 měkkýši a výrobky z nich
Změna jídelního lístku vyhrazena!