Jídelní lístek 19.prosince – 23.prosince 2022

Pondělí:    Polévka   –  Bramborová(1,9)…………..……………………..…..49,-

                Oběd         –  Špagety po milánsku, sýr (1,7) …………………………..129,-

Úterý:       Polévka   –  Hrášková s chlebovými krutony(1,7)………….………49,-

                 Oběd        –  Moravský vrabec, houskový knedlík, zelí (1,3,7,9) …. 129,-

Středa :    Polévka   –   Zelňačka(1,9)……….…………………………………49,-

                 Oběd        –   Pečené kuřecí stehno, bramborová kaše,

                                      kyselá okurka (1,3) ……….……………………..….129,-

Čtvrtek:  Polévka   –   Kuřecí vývar s kapáním(1,9)………………………….49,-

               Oběd        –   Hovězí guláš, houskový knedlík(1,3,7,9) ………………129,-

 Pátek:     Polévka    –  Hovězí vývar s játrovou rýží(1,3,9)………………….49,-

                Oběd         –  Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,

                                     sterilizované zelí(1,3,7) ………………………………………129,-

Menubox 5 Kč / ks



SEZNAM ALERGENŮ

Podle nařízení EP a Rady (EU) č.1169/2011

1 obiloviny obsahující lepek, 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich,

4 ryby a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,

6 sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj,

8 suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 celer a výrobky z nich,

10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich,

12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14 měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena!