Pondělí:
Polévka – Kuřecí krémová (1,9) …………………………………………………………………. 30,-
Oběd – Katův šleh, rýže (1,7,9) ………………………………………………………………. 95,-
Úterý:
Polévka – Kapustová s anglickou slaninou (1,9) ……………………………………….. 30,-
Oběd – Kuře na paprice, houskový knedlík (1,3,7,9) …………………………… 95,-
Středa:
Polévka – Gulášová (1,9) …………………………………………………………………………….. 30,-
Oběd – Karbanátky, bramborová kaše, kyselá okurka (1,9) ……………….. 95,-
Čtvrtek:
Polévka – Hovězí vývar s nudlemi (1,9) …………………………………………………….. 30,-
Koprová omáčka, hovězí maso, h.knedlík (1,3,7,9) ………………………………….. 95,-
Pátek:
Polévka – Hrášková s chlebovými krutóny (1,3,9) ……………………………………. 30,-
Oběd – Vepřový plátek na anglické slanině, rýže (1,3,9) …………………….. 95,-
SEZNAM ALERGENŮ
Podle nařízení EP a Rady (EU) č.1169/2011
1 obiloviny obsahující lepek, 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich,
4 ryby a výrobky z nich, 5 jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,
6 sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj,
8 suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 celer a výrobky z nich,
10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich,
12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,
14 měkkýši a výrobky z nich
Změna jídelního lístku vyhrazena!