Jídelní lístek 2.prosince – 6.prosince 2019

Pondělí:

Polévka – Kuřecí krémová (1,9) …………………………………………………………………. 30,-

      Oběd – Katův šleh, rýže (1,7,9) ………………………………………………………………. 95,-

Úterý:

Polévka – Kapustová s anglickou slaninou (1,9) ……………………………………….. 30,-

      Oběd – Kuře na paprice, houskový knedlík (1,3,7,9) …………………………… 95,-

Středa:

Polévka – Gulášová (1,9) …………………………………………………………………………….. 30,-

      Oběd – Karbanátky, bramborová kaše, kyselá okurka (1,9) ……………….. 95,-

Čtvrtek:

Polévka – Hovězí vývar s nudlemi (1,9) …………………………………………………….. 30,-

Koprová omáčka, hovězí maso, h.knedlík (1,3,7,9) ………………………………….. 95,-

Pátek:

Polévka – Hrášková s chlebovými krutóny (1,3,9) ……………………………………. 30,-

      Oběd – Vepřový plátek na anglické slanině, rýže (1,3,9) …………………….. 95,-



SEZNAM ALERGENŮ

Podle nařízení EP a Rady (EU) č.1169/2011

1 obiloviny obsahující lepek, 2 korýši a výrobky z nich, 3 vejce a výrobky z nich,

4 ryby a výrobky z nich, jádra podzemnice olejné (arašídy) a výrobky z nich,

6 sójové boby (sója) a výrobky z nich, 7 mléko a výrobky z něj,

8 suché skořápkové plody, tj. mandle, lískové ořechy, ořechy, 9 celer a výrobky z nich,

10 hořčice a výrobky z ní, 11 sezamová semena (sezam) a výrobky z nich,

12 oxid siřičitý a siřičitany (ve vyšších koncentracích), 13 vlčí bob (lupina) a výrobky z něj,

14 měkkýši a výrobky z nich

Změna jídelního lístku vyhrazena!